Friptură de miel cu roşii şi rozmarin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie solzişori

şi se aşează pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei de măsline.

Pulpa de miel se taie în bucăţi,

se presară cu sare,

piper,

cimbrişor,

rozmarin şi se aşează peste stratul de ceapă.

Roşiile decojite se mărunţesc la blender, apoi se toarnă peste pulpa de miel.

Adăugăm şi vinul roşu,

căţeii de usturoi tăiaţi feliuţe subţiri,

se acoperă vasul cu hârtie de copt, iar deasupra se pune folie de aluminiu.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 45 de minute. Se mai poate lăsa fără folie încă 10 minute, pentru a se rumeni.

Se serveşte cu orice garnitură.

Etichete: carne de miel
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncare de ștevie și lobodă Mâncare de ștevie și lobodă

Rețeta mai nouă   Friptură de miel cu mentă Friptură de miel cu mentă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro