Cartofi Byron

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală foarte bine şi se coc în tavă în cuptor la 200 grade timp de o oră.

Se lasă să se răcorească puţin, apoi cartofii se taie în două şi se scobesc cu o lingură.

Se amestecă smântâna cu miezul cartofilor, untul, piperul şi nucşoara.

Se umplu jumătăţile de catofi cu această compoziţie.

Se nivelează compoziţia, apoi cu dosul unei linguri se face o gropiţă în această compoziţie, gol care se umple cu amestecul rezultat din caşcavalul ras şi smântână.

Cartofii astfel pregătiţi se mai bagă în cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade.

Se pot servi alături de cârnaţi prăjiţi.

Etichete: cartofi
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fasole cu ciolan la cuptor Fasole cu ciolan la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură excelentă Prăjitură excelentă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro