Fasole cu ciolan la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se pune fasolea la fiert pentru 10-15 minute. Se scurge apa în care a fiert.

Se pune din nou la fiert în altă apă. Se fierbe încă 10-15 minute, după care se scurge din nou apa în care a fiert.


În acest stadiu, fasolea se pune într-o oală împreună cu ciolanul întreg, ceapa, roşiile şi ardeiul, tăiate mărunt.


Se adaugă piper, foi de dafin, cimbru, sare, se acoperă cu apă şi se fierbe aproximativ 1 oră.


Se răstoarnă totul într-un vas termorezistent şi se bagă la cuptor până fierb atât fasolea cât şi ciolanul.


La final, se pune şi bulionul şi se mai ţine puţin la cuptor.



Etichete: fasole | ciolan
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • forte frumos

  Rețeta mai veche Rulouri cu scorţişoară Rulouri cu scorţişoară

Rețeta mai nouă   Cartofi Byron Cartofi Byron

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro