Brioşe de ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Făina se amestecă cu cacaua şi praful de copt.

Ouăle se bat cu zahărul.

Se adaugă untul, laptele şi whisky, apoi amestecul de făină. Se amestecă cu mixerul.

Forma pentru brioşe se căptuşeşte cu hârtie de copt pentru brioşe. Se umplu formele doar 2/3.

Se coc la 180 grade timp de 25  minute, în cuptorul preîncălzit.

Etichete: briose | ciocolata
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Smoothie de spanac cu banane Smoothie de spanac cu banane

Rețeta mai nouă   Friptură de miel cu miere Friptură de miel cu miere

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro