Pulpă de cocoş cu vin şi roşii la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de cocoş se pun în vasul de la slow cooker.

Roşiile se pun peste pulpe,

se adaugă condimentele şi usturoiul tăiat mărunt,

vinul

şi supa de pui.

Se acoperă cu un capac şi se fixează la programul low.


Se serveşte cald, alături de sosul format.


Etichete: cocos | slow cooker
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Minicozonaci la mașina de făcut pâine Minicozonaci la mașina de făcut pâine

Rețeta mai nouă   Ciorbă de raţă Ciorbă de raţă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro