Sardine la grătar cu lămâie şi mărar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sardina se curăţă de solzi şi de intestine, se spală cu apă rece,

apoi se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Se încinge grătarul şi se pun bucăţile de sardină.

Se lasă aproximativ 10 minute pe fiecare parte.

Când sunt gata, sardinele se scot pe o farfurie,

se stropesc cu sucul de lămâie şi se presară cu mărar tocat.

Etichete: sardine
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncare de spanac cu leurdă Mâncare de spanac cu leurdă

Rețeta mai nouă   Sirop concentrat de soc Sirop concentrat de soc

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro