Pulpe de pui cu roşii şi suc de lămâie la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin.

Peste acest strat de roşii se pun pulpele de pui.

 

Deasupra se mai pune un strat format din restul de roşii decojite. Tot acum se răstoarnă şi sucul de roşii din conservele de roşii.

 

Se condimentează cu sare, piper, coriandru mojarat, busuioc, oregano.


Se adaugă zeama de lămâie şi paharul de vin alb.


Acum se pot adăuga şi ardeii iuţi tocaţi mărunt.



Vasul slow cooker se pune la încălzit setat pe "low".


După aproximativ 5-6 ore, mâncarea este gata.


(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Calcan cu suc de lămâie şi portocală la grătar Calcan cu suc de lămâie şi portocală la grătar

Rețeta mai nouă   Caras la cuptor cu sos de lămâie şi pătrunjel Caras la cuptor cu sos de lămâie şi pătrunjel

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro