Pulpe umplute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc deoarece îi va da un gust minunat. Deasupra lor punem măslinele tăiate feliuţe, fâşiile de kaizer şi/sau caşcaval.

Se pliază pulpele în aşa fel încât să se închidă ca o carte, eventual putem folosi şi scobitori pentru ca măslinele să nu iasă din pulpele rulate.

Punem pulpele în tava unsă în prealabil cu cele două linguri de ulei apoi turnăm vinul şi apa. Introducem vasul în cuptorul încins şi îl ţinem la foc mediu aproximativ 40 min.

Se poate servi cu ciulama de ciuperci sau cu orice altă garnitură. 

Etichete: pui | umplut | pulpe de pui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sardină la grătar Sardină la grătar

Rețeta mai nouă   Supă cu găluşte de griş Supă cu găluşte de griş

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro