Sardină la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă uleiul de măsline cu suc de lămâie şi se condimentează cu sare, piper, oregano şi cimbru.

Peştele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine cu apă rece.

Peste peşte se toarnă amestecul pregătit mai sus. Se lasă să stea cel puţin 30 de minute.

Se încinge grătarul se unge cu ulei şi apoi se pun peştii pe grătar.

Se rumenesc pe ambele părţi.

Când sunt gata se mai pot stropi cu suc de lămâie, când mai sunt încă fierbinţi.

Se servesc cu mămăliguţă şi lămâie.

Etichete: sardine | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Saramură de mreană Saramură de mreană

Rețeta mai nouă   Pulpe umplute Pulpe umplute

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro