Gnocchi cu piept de pui la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie bucăţi mici. Se prăjesc până scade lichidul pe care îl lasă.

Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe

şi se călesc împreună 5 minute.

Se adaugă roşiile cu suc şi se mai fierb 15 minute.

Se adaugă şi smântâna.

Se fierb gnochi conform indicaţiilor de pe pachet.

După ce s-au ridicat deasupra, se scot şi se pun peste amestecul de carne cu legume.

Se amestecă.

Se pune mozzarella sau se presară caşcaval ras pe deasupra.

Se bagă la cuptor 10-15 minte până se rumeneşte deasupra.

Etichete: gnocchi | piept de pui | pui
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Macarons cu cremă de ciocolată Macarons cu cremă de ciocolată

Rețeta mai nouă   Smoothie de ananas cu grepfrut şi zmeură Smoothie de ananas cu grepfrut şi zmeură

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro