Ciocănele fripte cu sos de muştar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocănelele de pui se crestează cu un cuţit.

Lămâile se storc, iar sucul de lămâie se amestecă cu

muştarul,

boabele de muştar,

mierea.

Se amestecă

şi se condimentează cu sare şi piper.

Prin acest amestec se trec ciocănelele de pui

sau, pentru a simplifica lucrurile, se toarnă amestecul peste ciocănele.

Se pun ciocănelele pe grătarul încins.

Se lasă până se desprind uşor de pe grătar, apoi se întorc. Se întorc de mai multe ori, pentru a se pătrunde foarte bine. Trebuie să stea pe grătar aproximativ 15 minute; în funcţie de cât de mari sunt ciocănelele, timpul poate varia.

Se servesc calde.

Etichete: pui | pulpe de pui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu bulion Prăjitură cu bulion

Rețeta mai nouă   Coaste de miel cu cartofi la slow cooker Coaste de miel cu cartofi la slow cooker

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro