Ciocănele umplute cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Brânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt, menta şi busuiocul uscat.


Ciocănelele de pui, uscate prin tamponare cu serveţele, se curăţă de piele, lăsând-o prinsă de os în partea de jos (ca un buzunar).

Crema de brânză se întinde uniform pe toată suprafaţa de sub piele, în strat subţire, apoi se acoperă cu pielea.


Ciocănelele astfel pregătite se înfăşoară în partea superioară cu câte o felie de bacon care se prinde cu scobitori.


Se prepară un sos din muştar dulce, muştar cu hrean şi cremă de muştar boabe.


Cu acest sos se unge fiecare bucată de ciocănel, în zona neacoperită de bacon.

Se pun pe grătar (sau grill), la foc mediu, până se rumenesc frumos şi carnea este bine făcută.



Se pot servi alături de cartofi cu brânză telemea.

Pentru această reţetă m-am inspirat de la Radu.

Etichete: pui | umplut | branza | pulpe de pui
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Curcan la cuptor în sos de muştar Curcan la cuptor în sos de muştar

Rețeta mai nouă   Praz cu carne de porc Praz cu carne de porc

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro