Ciocănele umplute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pârlesc copănelele şi se spală cu apă rece.

Se îndepărtează pielea de pe copănele.

Se taie osul de lângă articulaţie, iar carnea se dezosează.

Se toacă carnea la maşina de tocat.

Se amestecă cu ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, ardeii tăiaţi cubuleţe, sare, piper.

Se adaugă oul şi smântâna şi se amestecă bine.

Cu compoziţia obţinută se umple pielea de pe fiecare copănel.

Se acoperă cu pieliţa la capăt.

Se aranjează în tava în care s-a pus uleiul, având grijă ca partea unde se suprapune pieliţa să fie cea de jos, ca să nu se desfacă.

Se dau la cuptor până se rumenesc bine şi compoziţia este făcută, aproximativ 1,5 ore la 180 grade.

Se servesc cu ce garnitură se doreşte.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fursecuri fragede Fursecuri fragede

Rețeta mai nouă   Tort egiptean Tort egiptean

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro