Doradă în sos de roşii cu ardei

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul se taie fâşii subţiri.

Ceapa se taie rondele.

Usturoiul se taie mărunt.

Într-un vas cu puţin ulei se căleşte ceapa împreună cu usturoiul.

Se adaugă oregano şi se mai călesc puţin, până începe să se rumenească ceapa.

Se adaugă ardeiul şi roşiile decojite.

Se călesc puţin împreună, apoi se adaugă vinul şi sucul de lămâie şi se lasă să fiarbă timp de 15 minute. Se condimentează cu sare şi piper.

În sosul format se pune apoi dorada curăţată de solzi şi eviscerată.

Se acoperă cu un capac şi se lasă pe foc pentru 15 minute.

Se serveşte cald.


Etichete: dorada | rosii | ardei
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi în stil italian cu mozzarella Cartofi în stil italian cu mozzarella

Rețeta mai nouă   Nuci Nuci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro