Crap cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi se despică de-a lungul şirii spinării. Se presară cu sare şi se lasă aşa timp de 20 de minute.

 

Legumele se spală şi se taie: morcovul - rondele, ardeiul - fâşii, ceapa - solzişori.


 

 

Se unge tava cu puţin ulei, apoi se aşează uniform jumătate din cantitatea de morcov, ardei şi ceapă, peste care se pune peştele, cu partea despicată în sus.



 

 

Peste peşte se pun restul de legume şi roşiile tăiate felii.


 

 

Se condimenteză cu usturoi, piper, crenguţe de rozmarin, foi de dafin, se adaugă un pahar cu vin, se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.


 

 

După cele 30 de minute se ia folia de deasupra şi se mai lasă încă 10 minute ca să se rumenească pe deasupra.

 

Etichete: crap | peste
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Este gustoasa, usor de preparat si sanatoasa. Mi-am permis sa presar putin busuic din gradina proprie.

  Rețeta mai veche Napolitane cu cremă de biscuiţi şi nuci Napolitane cu cremă de biscuiţi şi nuci

Rețeta mai nouă   Cannelloni cu carne şi sos bechamel Cannelloni cu carne şi sos bechamel

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro