Legume cu tăiţei de orez la wok

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Tăiţeii de orez se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

După ce s-au fiert, pastele se clătesc sub jet de apă rece.

Ciupercile uscate se pun la înmuiat în apă rece.

Se pregăteşte supa de legume, dizolvând cubul de concentrat în apă fierbinte, pe foc.

Usturoiul se pisează.

Ghimbirul se taie mărunt.

Legumele se taie fideluţă.

şi se amestecă toate într-un castron.

În wok-ul bine încins, se pune ulei de susan şi ulei de măsline, apoi se adaugă usturoiul şi ghimbirul. Se lasă până când încep să se coloreze,

apoi se adaugă o porţie de legume

şi 3-4 linguri de supă de legume.

Se lasă la foc mare, până se reduce lichidul, apoi se adaugă sos de stridii

şi tăiţeii de orez

sos de soia

şi se amestecă pentru a se uniformiza gustul.

Se serveşte presărat cu susan prăjit şi sos dulce acrişor.

Etichete: legume | wok
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de raţă la cuptor în stil asiatic Piept de raţă la cuptor în stil asiatic

Rețeta mai nouă   Legume la cuptor Legume la cuptor

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro