Stir fry cu creveţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Tăiţeii se pun la înmuiat în apă rece şi apoi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Usturoiul şi ghimbirul se taie mărunt.

Ceapa tăiată rondele, morcovul tăiat fâşii subţiri, ardeii tăiaţi şi ei fâşii, varza tocată mărunt se amestecă toate într-un bol.

Într-un wok bine încins se pune puţin ulei de susan, apoi se adaugă usturoi şi ghimbir.

Se călesc puţin, apoi se adaugă din amestecul de legume şi se continuă călirea la foc mare.

 

Când legumele s-au înmuiat, se adaugă creveţii. Se menţine la foc rapid pentru încă 2-3 minute.

Se adaugă sosul de soia

şi pastele din orez,

se amestecă, apoi se ia vasul de pe foc.


Se servesc imediat.


Etichete: legume | stir fry | creveti | wok
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Menemen - omletă turcească Menemen - omletă turcească

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan picantă la slow cooker Pulpă de curcan picantă la slow cooker

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro