Tartă cu ciuperci și pesto

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Aluatul foietaj se împarte în 9 pătrate.

care se ung cu sos pesto.

În fiecare pătrat de foietaj se pun câte 4 ciupercuţe,

care se presară cu parmezan ras

piper şi se stropesc cu ulei de măsline.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 20 de minute, până se rumenesc.

Se servesc calde.

Etichete: tarta | ciuperci
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de pătrunjel cu roşii Salată de pătrunjel cu roşii

Rețeta mai nouă   Tort de clătite Tort de clătite

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro