Cegă cu ciuperci și vin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă.

Ceapa se taie solzişori, usturoiul se taie rondele subţiri.

Într-o tigaie se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă ceapa

şi untul.

Se aşteaptă până când ceapa se înmoaie, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii, atât cele champignon

cât şi cele shiitake.

Se stinge totul cu un pahar cu vin alb,

se condimentează cu cimbru

şi usturoi.

Se adaugă apă cât să acopere tot conţinutul.

Se lasă să înceapă să fiarbă şi se adaugă bucăţile de cegă.

Vasul se acoperă cu un capac şi se lasă la foc potrivit timp de 20 de minute.

Se serveşte alături de garnitură de orez.

Etichete: cega | sturion
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan cu legume la wok Piept de curcan cu legume la wok

Rețeta mai nouă   Fasole cu ciolan afumat servită în pâine de casă Fasole cu ciolan afumat servită în pâine de casă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro