• Cegă cu vin şi mărar la cuptor

    Cegă cu vin şi mărar la cuptor

    Mărarul se taie mărunt, lămâia se curăţă de coajă şi apoi se desface miezul, tăindu-se cubuleţe. Într-un…

  • Cegă cu ciuperci şi vin

    Cegă cu ciuperci şi vin

    Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul se taie rondele…

  • Păstrugă cu măsline, capere şi sos de roşii

    Păstrugă cu măsline, capere şi sos…

    Păstruga se curăţă de intestine, apoi se porţionează în rondele. Ceapa verde se taie mărunt. Usturoiul…

  • Păstrugă cu sos piccata

    Păstrugă cu sos piccata

    Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi piper şi se lasă să stea 20 de minute. Rondelele…

  • Nisetru la grătar

    Nisetru la grătar

    Nisetru se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele. Se pregăteşte o soluţie…

  • Storceac de nisetru

    Storceac de nisetru

    Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează, îndepărtându-se capul şi coada, restul tăindu-se…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro