Nisetru la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Nisetru se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece.

Se taie rondele.

Se pregăteşte o soluţie de marinare din ulei de măsline, oţet, sus de lămâie, sare, piper şi oregano.

Sosul obţinut se toarnă peste rondelele de nisetru şi se lasă acoperit timp de 1 oră.

Se încinge grătarul şi se pun bucăţile de nisetru marinate.

Se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Se serveşte alături de lămâie, care se stoarce peste bucăţile fierbinţi.

Etichete: nisetru | sturion | peste
(25 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mini-pui picanţi cu cartofi la cuptor Mini-pui picanţi cu cartofi la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură deliciu Prăjitură deliciu

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro