Ciuperci cu usturoi la tigaie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile se taie în 2 sau în 4, în funcţie de dimensiunea lor.

Se pun într-o tigaie încinsă şi se stropesc cu ulei.

Se presară cu sare

şi piper şi se lasă pe foc până scade apa pe care şi-o lasă ciupercile.

La final, se adaugă usturoiul pisat şi frecat cu ulei.

Se servesc cu mărar verde tocat.

Etichete: ciuperci
(19 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi copţi cu maioneză şi caşcaval Cartofi copţi cu maioneză şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Vinete cu ceapă roşie la cuptor Vinete cu ceapă roşie la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro