Vinete cu ceapă roşie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Vânăta se taie cubuleţe.

Ceapa se taie în 8.

Se amestecă cu sare,

piper

şi ulei

şi se pun într-un vas termorezistent.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute, până se rumenesc.

Se servesc ca garnitură pentru fripturi sau ca fel principal vegetarian.

Etichete: vinete | ceapa
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciuperci cu usturoi la tigaie Ciuperci cu usturoi la tigaie

Rețeta mai nouă   Salată de pătrunjel cu roşii Salată de pătrunjel cu roşii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro