Frigărui de creveți cu legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Creveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline,

supă de pui,

rozmarin,

sare și piper.

Se păstrează 30 minute la frigider.

Ciupercile se taie pe jumătate.

Ardeii se taie triunghiuri de dimensiuni comparabile cu ciupercile.

Și cârnatul se feliază.

Se introduc pe frigărui alternativ bucăți de ardei gras, ciuperci, cârnat și creveți.

Se pun pe grătar și se țin la foc iute 6-8 minute pe o parte.

Se întorc, se stropesc cu soluție de marinare și se mai țin pe grătar 6-8 minute și pe partea cealaltă.

Etichete: creveti | frigarui
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Limbă cu sos de hrean și muștar Limbă cu sos de hrean și muștar

Rețeta mai nouă   Tort imperial cu ciocolată Tort imperial cu ciocolată

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro