Carne de porc cu ciuperci uscate şi ciuperci champignon

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se taie cubuleţe.

Peste carne se presară făina şi se amestecă.

Se condimentează cu sare şi piper.

Ceapa se taie solzişori

şi se înăbuşă în unt.

Se lasă până se înmoaie ceapa,

apoi se adaugă cubuleţele de porc.

Se amestecă în continuu, iar când carnea este rumenită

 se adaugă 200 ml de vin. Se acoperă vasul cu un capac şi se lasă să scadă zeama.

Ciupercile uscate se pun la înmuiat, se scurg de zeama în care au stat, zeamă care nu se aruncă ci se strecoară şi se păstrează, deoarece se adaugă peste carnea de porc, o dată cu ciupercile hidratate şi restul de vin.

Când carnea este făcută,

se adaugă ciupercile champignon

şi se fierbe acoperit câteva minute.

Se serveşte cald.

Etichete: porc | carne de porc
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • trebuie sa fie super;mai am 600gr de la vietnamez;asa o gatesc;(ai o greseala de redactare :cand puiul este facut); va pup!

  Rețeta mai veche Pâine de casă Pâine de casă

Rețeta mai nouă   Frigărui din carne tocată de vită Frigărui din carne tocată de vită

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro