Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok
Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la flacără mare.
Se adaugă ţelina,
morcovul,
ardeiul,
varza roşie,
varza albă,
castravetele, toate tăiate beţişoare de aproximativ aceeaşi dimensiune.
Apoi se adaugă pieptul de curcan, fiert în prealabil, şi ciupercile uscate hidratate şi tăiate mai mărunt.
Se adaugă un pahar de supă în care a fiert pieptul de curcan şi se lasă să fiarbă la foc mare, până se evaporă toată supa.
Se stropeşte totul cu ulei de susan,
se adaugă tăiţeii de orez fierţi conform instrucţiunilor de pe ambalaj,
sosul de stridii
şi sosul de soia.
Se mai ţine câteva minute pe foc,
apoi se serveşte cu pătrunjel,
seminţe de susan şi sos dulce de ardei iute.