Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la flacără mare.

Se adaugă ţelina,

morcovul,

ardeiul,

varza roşie,

varza albă,

castravetele, toate tăiate beţişoare de aproximativ aceeaşi dimensiune.

Apoi se adaugă pieptul de curcan, fiert în prealabil, şi ciupercile uscate hidratate şi tăiate mai mărunt.

Se adaugă un pahar de supă în care a fiert pieptul de curcan şi se lasă să fiarbă la foc mare, până se evaporă toată supa.

Se stropeşte totul cu ulei de susan,

se adaugă tăiţeii de orez fierţi conform instrucţiunilor de pe ambalaj,

sosul de stridii

şi sosul de soia.

Se mai ţine câteva minute pe foc,

apoi se serveşte cu pătrunjel,

seminţe de susan şi sos dulce de ardei iute.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Plăcintă cu legume Plăcintă cu legume

Rețeta mai nouă   Chec Chec

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro