Somon cu creveți și legume la grill

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roșia se taie în cuburi mari.

Ardeiul iute se taie rondele subțiri.

Frunzele de busuioc se taie grosier.

Usturoiul se pisează cu puțină sare.

Sparanghelul se spală și se taie puțin din partea inferioară.

Lămâia se taie în sferturi.

Într-un vas termorezistent se așează rondelele de somon, tăiate pe jumătate, și creveții.

Se presară cu piper.

Se adaugă sparanghelul,

lămâia,

ardeiul iute,

roșia și usturoiul pisat,

busuiocul,

și fileurile de anșoa.

Se stropește totul cu ulei de măsline și se amestecă, având grijă la final să se aranjeze somonul cu pielea în sus, iar lămaile să fie distribuite în colturi.

Se mai presară puțină sare peste bucățile de somon

și se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade pe poziția grill, pentru 25 de minute.

Se servește cald.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi copți în coajă cu unt Cartofi copți în coajă cu unt

Rețeta mai nouă   Trufe din ciocolată albă cu umplutură de zmeură Trufe din ciocolată albă cu umplutură de zmeură

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro