Somon la grătar cu sos de iaurt şi lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Rondelele de somon se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20 de minute.

Lămâia se stoarce, apoi se toarnă peste peşte.

Se amestecă bine cu jumătate din sucul de lămâie, apoi se pun bucăţile pe grill-ul încins.

Se ţin aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.

Între timp se pregăteşte sosul: iaurtul se amestecă cu restul de suc de lămâie şi se condimentează cu sare şi piper.

Sosul se serveşte alături de bucăţile de somon.

Această reţetă a fost preparată pentru Provocarea secretă, găzduită în această lună de Adela şi a fost inspirată de la Mihaela.

Etichete: somon
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură Snickers Prăjitură Snickers

Rețeta mai nouă   Hamsii marinate Hamsii marinate

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro