Hamsii marinate

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Hamsiile se curăţă de solzi şi intestine.

Se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare, se amestecă şi se lasă să stea 30 de minute.

Într-un vas se alternează un strat de hamsii, ceapă tăiată solzişori, măsline, foi de dafin, piper boabe, apoi alt strat de peste şi toate celelalte ingrediente.


Se toarnă oţetul şi apa, păstrându-se proporţia, atât cât lichidul să acopere peştele.

Se acoperă vasul cu un capac şi se dă la rece.

şi se lasă cam 3 zile, după care se poate servi.


Etichete: hamsii | marinat | marinare | peste
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Nu am încercat dar vreau să o încerc acum

  Rețeta mai veche Somon la grătar cu sos de iaurt şi lămâie Somon la grătar cu sos de iaurt şi lămâie

Rețeta mai nouă   Brioşe "Fantomă" Brioşe "Fantomă"

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro