Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocolata se topeşte pe baie de apă.

Se aşează una în alta 2 hârtii mici pentru brioşe, iar hârtia din interior se tapetează cu un strat de ciocolată.

Se pun în tava pentru brioşe, pentru a-şi păstra mai bine forma şi se lasă la răcit.

Se îndepărtează cu mare grijă hârtia de copt.

Se pregăteşte spuma de zmeură.

Mascarponele se amestecă bine cu sucul de lămâie şi zahărul pudră.

Se adaugă zmeura şi se amestecă.

Separat se bate bine smântâna,


apoi se adaugă peste amestec.

Cu această cremă se umplu cupele de ciocolată.

Fiecare coşuleţ se decorează cu o coacăză.


Cred că pot fi folosite foarte bine drept mărţişoare comestibile.




La realizarea pozelor cu mărţişoarele m-a ajutat Cristi, asta ca să nu vă speriaţi cumva că am evoluat prea tare la capitolul prezentare.

Etichete: ciocolata | zmeura | martisor
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • bravo! super este totul, am imaginatie si sunt sigur ca este si foarte gustoasa.

  • multumesc pentru martisor!!!

  Rețeta mai veche Orez cu peşte afumat Orez cu peşte afumat

Rețeta mai nouă   Ficăţei de pui în sos de roşii şi smântână Ficăţei de pui în sos de roşii şi smântână

publicitate
Comentarii (21)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro