Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Bucăţile de calcan se pun pe grătar şi se lasă să se facă bine pe ambele părţi.

Roşiile se dau la robot, împreună cu pătrunjelul,

usturoiul curăţat, sare, piper,

sucul de lămâie.

Se obţine un sos,


care se serveşte cu calcanul pregătit pe grătar, o garnitură de cartofi sau orez şi un pahar de vin alb.


Etichete: calcan | rosii | usturoi
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de fasole roşie Salată de fasole roşie

Rețeta mai nouă   Gulaş de fasole Gulaş de fasole

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro