Salată de fasole roşie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fasolea se scurge de zeamă, ardeiul se taie fâşii subţiri, ceapa de taie solzişori. Se amestecă toate într-un castron, apoi se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă ulei şi oţet.

Se serveşte rece.

Etichete: salata | fasole rosie
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de şorici Ciorbă de şorici

Rețeta mai nouă   Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro