Salată verde cu piept de pui şi crudităţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Lămâia se storce.

Morcovul, ţelina şi mărul se dau pe răzătoare şi se stropesc imediat cu jumătate din sucul de lămâie.

Salata verde se spală şi se taie într-un bol.

Pieptul de pui făcut la grătar se taie fâşii şi se adaugă peste salată.

Se pune în bol şi amestecul de morcov, ţelină şi măr.

Roşiile cherry se taie pe jumătate şi se alătură celorlalte ingrediente.

Se condimentează cu sare şi piper, se stropeşte totul cu ulei de măsline,

se adaugă caşcavalul ras,


iaurtul


şi restul de zeamă de lămâie,

după care se amestecă.


(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • super! fac si eu, bun,bun,bun!!!!!!!!!

  Rețeta mai veche Ton pe pat de legume Ton pe pat de legume

Rețeta mai nouă   Alcazale Alcazale

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro