Raita

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Castravetele se dă pe răzătoare.

Iaurtul se pune intr-un castron și se condimentează cu mentă, usturoi granulat,

ghimbir praf, sare,

piper și se adaugă și castravetele ras bine stors.

Se amestecă să se omogenizeze.

Se servește simplu sau alături de o friptură.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ton pane cu legume dulci-acrișoare Ton pane cu legume dulci-acrișoare

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui tandoori Pulpe de pui tandoori

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro