Ton pane cu legume dulci-acrișoare

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peștele se taie rondele.

Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb,

50 ml apă și 1 linguriță de curry.

Rondelele se pește se așează într-un vas, iar peste ele se toarnă amestecul de mai sus.

Se lasă să stea cam 2 ore la rece.

Ardeii se taie cubulețe,

prazul se taie și el rondele.

După ce au trecut cele 2 ore, se bat cele două ouă

și se pregătește peștele pane: se dă prin amidon, apoi prin ou

și se prăjește în ulei, pe ambele părți, până se rumenesc. După ce sunt gata, bucățile de pește se scot pe o farfurie cu șervet absorbant.

În aceeași tigaie în care s-au prăjit bucățile de pește se continuă cu legumele. Se adaugă ardeii tăiați cubulețe și prazul

și se lasă să se călească 10 minute.

Se adaugă sucul de roșii, 1-2 linguri de sos de soia,

100 ml vin alb, 1 lingură oțet

și ananasul tăiat cubulețe mici. Se mai lasă să fiarbă 10 minute, acoperit.

La final se adaugă bucățile de pește pane și se mai lasă acoperit pentru 5 minute.

Se poate servi și alături de garnitură de orez.

 

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pachețele cu vită și năut Pachețele cu vită și năut

Rețeta mai nouă   Raita Raita

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro