Ciorbă de şorici

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Oasele de vită se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează.

După ce s-au spumat bine, se adaugă legumele tăiate mari.


Se lasă să fiarbă 1-2 ore, după care se scot legumele şi se strecoară zeama.


Separat, se pune la fiert şoriciul până se înmoaie bine.

Se scurge de zeamă şi se pune într-o oală.

Se toarnă peste şorici zeama de oase, strecurată.


Se drege cu usturoiul pisat, amestecat cu gălbenuşurile, oţetul şi smântâna.

Se mai dă un clocot, apoi se ia de pe foc. Se serveşte cu ardei iute şi verdeaţă.


Etichete: ciorba | sorici
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fazan cu portocale şi lămâie la slow cooker Fazan cu portocale şi lămâie la slow cooker

Rețeta mai nouă   Salată de fasole roşie Salată de fasole roşie

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro