Chefal cu legume la cuptor în stil tunisian

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se taie cuburi şi se fierb pe jumătate (aproximativ 10 minute).

Peştele se taie rondele şi se aşează într-o tavă pentru cuptor unsă cu ulei de măsline.

Printre bucăţile de peşte se pun roşiile tăiate în patru,

ceapa tăiată solzişori,

lămâia tăiată în opt

şi ardeiul iute tăiat bucăţi de 1 cm.

Se condimentează cu sare, piper

curcuma,

se pun cartofii fierţi

untul cubuleţe,

se amestecă

şi se dă la cuptor pentru 30 de minute la 200 grade.

Se serveşte imediat.

Etichete: chefal | tunisia
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Este o delicatesă. Peștele devine foarte fraged, iar legumele îi dau o aromă și savoare deosebite. Mult succes în arta culinară!

  Rețeta mai veche Chips-uri de cartofi la cuptor Chips-uri de cartofi la cuptor

Rețeta mai nouă   Cartofi copţi cu maioneză şi caşcaval Cartofi copţi cu maioneză şi caşcaval

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro