Cartofi copţi cu maioneză şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii foarte bine spălaţi, se pun întregi, cu tot cu coajă, la cuptor, într-un vas termorezistent. Se lasă la 200 grade timp de 45 de minute.

Caşcavalul se rade.

Cartofii se taie pe jumătate şi se scobesc uşor cu ajutorul unei linguri (sau linguriţe, daca sunt prea mici cartofii).

Miezul se pune peste caşcaval.

Se adaugă maioneza

şi se amestecă

până se omogenizează. Se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Cu amestecul rezultat se umplu cojile de cartofi,

se aşează într-o tavă,

se presară cu puţin caşcaval ras

şi se dă la cuptor pentru încă 20 de minute, până se topeşte caşcavalul de deasupra.

Se servesc calzi.

Etichete: cartofi
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chefal cu legume la cuptor în stil tunisian Chefal cu legume la cuptor în stil tunisian

Rețeta mai nouă   Ciuperci cu usturoi la tigaie Ciuperci cu usturoi la tigaie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro