Chiftele din piept de curcan și legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se dă dovlecelul prin mașina de tocat

și se stoarce bine.

Se dau prin mașina de tocat carnea, morcovul, ceapa galbenă, ceapa verde și pâinea înmuiată în apă și stoarsă bine.

Se adaugă condimentele și se amestecă toate până se omogenizează.

Se unge o tavă de cuptor cu ulei și se tapetează cu hârtie de copt.

Se formează chiftele, se dau prin făină, se pun în tavă și se dau la cuptor.

Se întorc pe cealaltă parte și se mai lasă în cuptor până se rumenesc bine.

Se pot servi alături de o garnitură de cartofi piure.

Etichete: chiftele | curcan | cuptor
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dovleac la cuptor Dovleac la cuptor

Rețeta mai nouă   Somn prăjit cu pesmet japonez Somn prăjit cu pesmet japonez

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro