Pulpă de curcan aromată la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de curcan se taie rondele, cu tot cu os.

Se presară cu sare şi piper,

apoi se rumenesc în două linguri de ulei.

Legumele se taie: morcovul felii subţiri, tijele de ţelină la dimensiunea de 2 cm, ceapa în 8.

Se pun la călit în acelaşi ulei, după ce am rumenit pulpele.

Când legumele se înmoaie, se adaugă vinul

şi cubuleţul de concentrat dizolvat în apă

lăsând să dea câteva clocote.

Bucăţile de carne se pun într-un vas termorezistent şi peste ele se adaugă legumele în sos de vin.

Se adaugă foile de dafin,

usturoiul pisat,

oregano, cimbrişorul şi busuiocul,

lămâia tăiată bucăţi,

apoi se acoperă vasul şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1 oră.

Carnea se serveşte alături de legume.

Etichete: curcan | pulpa de curcan
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Doradă cu legume la cuptor Doradă cu legume la cuptor

Rețeta mai nouă   Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro