Somon cu rozmarin, lămâie şi capere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Somonul eviscerat se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 20 de minute.

Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de măsline,

şi se adaugă bucăţile de somon.

Se lasă 2-3 minute de fiecare parte.

Se condimentează cu piper

şi rozmarin

şi se pune câte o felie de lămâie peste fiecare bucată de peşte. Se adaugă şi vinul.

Tigaia se acoperă cu un capac

 şi se lasă să fiarbă înăbuşit timp de 5-10 minute.

Se întorc bucăţile de peşte, păstrând lămâia la suprafaţă.

Se adaugă caperele şi se mai lasă vasul acoperit 5 minute.

Se serveşte fierbinte, alături de lămâie.

Etichete: somon
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am vz o reclama de slabit pe blogul tau , cel cu cafeaua verde . Tu crezi in asa ceva ? mie una , mi-ar fi de folos ptr reglarea zaharului din sange , dar si ptr a scapa de cele 5 kg care s-au acumulat incepand de asta vara si de care nu mai pot scapa :( .

  Rețeta mai veche Tort cu frişcă şi fructe confiate Tort cu frişcă şi fructe confiate

Rețeta mai nouă   Friptură de curcan la pungă Friptură de curcan la pungă

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro