Friptură de curcan la pungă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare.

Usturoiul pisat se freacă bine cu ulei de măsline,

apoi se adaugă cimbrul şi boiaua dulce. Se obţine o pastă,

cu care se ung bucăţile de carne.

Se pun apoi în punga specială pentru cuptor

şi se bagă într-un vas în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1.5 ore.

Se serveşte cu garnitură de legume.


Etichete: curcan
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Mâine am am musafiri si vreau sa-i impresionez cu aceast rețetă minune !

  Rețeta mai veche Somon cu rozmarin, lămâie şi capere Somon cu rozmarin, lămâie şi capere

Rețeta mai nouă   Pulpă de porc la tavă Pulpă de porc la tavă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro