Gogoşele cu flori de salcâm

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pregăteşte un aluat mai gros decât aluatul de clătite. Ouăle se bat cu zahărul vanilat.

Se adaugă apoi laptele, făina şi praful de copt amestecând foarte bine cu telul, până se obţine o compoziţie omogenă.

Prin compoziţia obţinută se trec florile de salcâm, spălate înainte cu apă rece.

Se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe un serveţel pentru a îndepărta surplusul de ulei.


Etichete: gogosi | flori de salcam
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Spanac cu piept de pui, ciuperci şi telemea Spanac cu piept de pui, ciuperci şi telemea

Rețeta mai nouă   Dulceaţă din flori de salcâm Dulceaţă din flori de salcâm

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro