Dulceaţă din flori de salcâm

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se fierbe apa cu zahărul până se obţine un sirop gros.


Florile se salcâm se spală îm apă rece, li se îndepărtează codiţele şi se pun în sirop. Se adaugă zeama de lămâie şi zahărul vanilat.


Se fierbe la foc foarte mic până se leagă (aproximativ 1/2 oră). Se face proba cu picătura în apă. 


(28 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte
    bun

  Rețeta mai veche Gogoşele cu flori de salcâm Gogoşele cu flori de salcâm

Rețeta mai nouă   Borş de peşte Borş de peşte

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro