Mujdei de usturoi cu smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se curăţă şi se taie mărunt.

Se pune sare şi se pisează foarte bine.

Se adaugă o lingură de ulei şi se freacă foarte bine până totul devine ca o maioneză.

Se adaugă şi cele 2 linguri de smântână şi se amestecă bine.

Se poate dilua cu puţină apă sau se poate servi ca atare.

Etichete: sos | smantana | mujdei | usturoi
(26 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro