Penne cu şuncă, ciuperci şi sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

Ciupercile se taie în patru şi se adaugă peste ceapă, după ce aceasta s-a înmuiat.

Se menţin pe foc până scade zeama lăsată de ciuperci.

Şunca se taie cuburi şi se adaugă peste ciupercile călite.

Se pune şi o lingură de pastă de tomate şi se mai lasă pe foc 5-10 minute.

La final, se condimentează cu sare, piper şi busuioc.

În timp ce se pregăteşte sosul, se fierb pastele, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se servesc pastele cu sosul preparat.

Etichete: penne
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Omletă cu ardei şi ceapă roşie Omletă cu ardei şi ceapă roşie

Rețeta mai nouă   Prăjitură Opera Prăjitură Opera

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro