Prajitura cu mere I

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie margarina in cuburi, se pune in faina si se faramiteaza intre degete.
In mijloc se pun oul, zaharul si smantana, se framanta bine pana se formeaza o coca omogena, se imparte in doua, se intind doua foi cu mana, pentru ca este sfaramicioasa, si se umplu cu mere rase, stoarse si amestecate cu zahar dupa gust, coaja de lamaie si scortisoara. Se poate pune si un strat de gem de caise peste mere.
Se coace la foc potrivit.

Etichete: prajitura | mere
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro