Prăjitură cu morcov

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Ouăle se bat cu zahărul timp de 10 minute.


Se adaugă uleiul, se încorporează, apoi se adaugă făina cu praful de copt.

Morcovii se rad pe răzătoare şi se adaugă în compoziţie.

Se adaugă şi coaja de portocală, zahărul vanilat şi bicarbonatul stins cu zeama de portocală. Se omogenizează totul foarte bine.


Se toarnă într-o formă rotundă tapetată cu hârtie de copt.


Se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească pentru 10-15 minute, în formă.


Se pudrează cu zahăr vanilat.


Etichete: prajitura | morcov
(20 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • este o prajitura f. buna si nu it ia timp mult la preparatul lui felicitari

  Rețeta mai veche Somon cu ciuperci pe grătar Somon cu ciuperci pe grătar

Rețeta mai nouă   Brioşe cu ciocolată şi cremă de portocale Brioşe cu ciocolată şi cremă de portocale

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro