Sos olandez

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Lămâia de stoarce.

Untul se topeşte.

Gălbenuşurile se bat cu mixerul, pe baie de apă, adăugându-se puţin câte puţin untul topit, dar nu fierbinte.

Se mixează foarte bine după fiecare porţie de unt adăugată.


Vasul se ia de pe foc şi se pune şi sucul de lămâie, amestecând foarte bine.


Etichete: maioneza
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro