Cuşcuş cu peşte afumat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul se taie cubuleţe, morcovul se rade, ceapa se taie în fâşii de aproximativ 1 cm, iar peştele se dezosează şi se taie bucăţele.

Ardeiul şi morcovul se pun la călit în puţin ulei.


Se adaugă şi ceapa verde

şi cuş-cuş-ul fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se adăuga şi puţină zeamă în care a fiert cuş-cuş-ul. Se lasă să fiarbă până se înmoaie bine legumele.

La final, se adaugă peştele afumat şi se mai lasă 5 minute pe foc.

Se ia vasul de pe foc şi se pune mărarul tocat mărunt.


Se serveşte cald.


Rețeta a fost inspirată de aici.

Etichete: cuscus | peste | peste afumat
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • ingredientele sunt in,, top personal 20" deci rezultatul va fi super;multumesc pentru propunere!

  Rețeta mai veche Gogonele murate Gogonele murate

Rețeta mai nouă   Mâncare de gogonele Mâncare de gogonele

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro